Op het veld

FIFA Skill Games op het veld

We spelen 4 voetbaloefeningen die zijn gebaseerd op de Skill Games die je in FIFA20 speelt. Bij elke oefening verdienen spelers een aantal punten. De speler met de meeste punten wordt gekroond tot dé FIFA Skill winnaar van jouw vereniging.

Meer over fifa in de kantine

Er staan 4 verschillende FIFA Skill Games op het programma:

Shooting

Vanaf 16 meter schiet de deelnemer op de voetbalplaat of de bidon. De voetbalplaat is 5 punten waard en de bidon 3 punten. Er liggen 4 ballen klaar voor elke deelnemer.

Passing

Er staan 8 kleine doeltjes in een cirkel opgesteld. Er liggen 4 ballen in het midden. Wanneer de spelleider een nummer van een doeltje roept, moet de deelnemer zo snel mogelijk in het doeltje scoren. Elke deelnemer heeft 30 seconde de tijd om 5x te scoren. Het aantal doelpunten wordt genoteerd. Elk doelpunt is 3 punten waard.

Dribbelen

Er staan 16 slalompalen op de middencirkel klaar. De deelnemer dient zo snel mogelijk, rond te dribbelen, zonder een paal over te slaan. Punten zijn te verdienen op tijd: wanneer de slalom niet goed wordt uitgevoerd/overgeslagen, dan moet men terug naar de voorgaande paal.

Team Chemistry

Er zijn 2 doeltjes met hoedjes klaargelegd op een veld. De teams spelen 4vs4. Het winnende team ontvangt 3 punten.