Informatie

Wat is de E-Talents Cup?

De E-Talents Cup is hét FIFA toernooi voor jongeren bij voetbalverenigingen. In de kantine spelen zij een 2vs2 FIFA Toernooi op de playstation4 en op het veld de FIFA Skill Games. De beste 2 FIFA spelers en de beste 2 voetballers van elk toernooi worden uitgeroepen tot esporters van de vereniging.

In de kantine

FIFA19 op PS4

  • Voetballen en gamen in één toernooi!
  • 2vs2 FIFA19 toernooi op de PS4
  • Alle speelopstellingen worden verzorgd
Meer informatie

Op het veld

FIFA19 in real life

  • Voetballen en gamen in één toernooi!
  • Vier FIFA Skill Games op het voetbalveld
  • Alle materialen worden verzorgd
Meer informatie

Voor wie is de E-Talents Cup?

De E-Talents Cup kan op elke amateurvereniging in Nederland georganiseerd worden en is speciaal voor jongeren tussen de 10 en 25 jaar (leden en niet-leden van de vereniging). De E-Talents Cup wordt vaak georganiseerd in de winterstop of richting het einde van het seizoen.

Hoe werkt het?

1. Meld je club aan voor de E-Talents Cup

2. Je ontvangt van ons een promotiepakket met digitale flyers en posters om jouw leden enthousiast te maken. Daarnaast ontvang je van ons een link naar een eigen clubpagina waar deelnemers zich makkelijk kunnen inschrijven voor jouw toernooi. Ook kun je via een link zelf bijhouden welke deelnemers al ingeschreven zijn.

3.Tijdens de toernooidag is er 1,5 uur van tevoren één spelbegeleider aanwezig om alles op te bouwen. Deze spelbegeleider neemt alle materialen mee, zoals PS4, 40 inch gamecases, controllers, scorebord en materialen voor de FIFA Skill Games op het veld.

4. Na de opbouw zorgt onze spelleider ervoor, dat er uitleg wordt gegeven over de spelregels en het toernooi kan starten. Het totale FIFA20 Toernooi (in de kantine en op het veld) duurt ongeveer 3 tot 4 uur. Ideaal dus voor een activiteit op de woensdagmiddag, de vrijdagavond of een vrij voetbal-weekend.

5. Uit het toernooi volgen vier winnaars. De eerste twee esporters winnen het 2vs2 FIFA20 Toernooi op de Playstation. De andere 2 esporters hebben individueel de meeste punten behaald tijdens de FIFA20 Skill Games. Deze vier winnaars plaatsen zich voor de landelijke finale en strijden daar voor de eer van de club en een unieke hoofdprijs.

Wat verwachten we van de vereniging?

Als club ben je zelf verantwoordelijk voor het werven van de deelnemers voor dit toernooi. Op de toernooidag hebben we één voetbalveld met 2 volwassen goals en de kantine nodig. Daarnaast zijn drie vrijwilligers vanuit de vereniging nodig voor het begeleiden van de FIFA Skill Games op het veld. Wij regelen de rest van A tot Z.

Wat zijn de kosten voor deelname?

De E-Talents Cup wordt op locatie verzorgd. We nemen genoeg FIFA20 speelopstellingen mee en verzorgen de FIFA Skill Games op het veld. De kosten voor deze middag of avond worden op basis van het aantal deelnemers van het toernooi bepaald. Er zijn drie categorieën:

  • 16-32 deelnemers - €495,-  excl. BTW + reiskosten (€0,19,- cent per kilometer tot maximaal €65,-)
  • 32-64 deelnemers - €530,- excl. BTW + reiskosten  (€0,19,- cent per kilometer tot maximaal €65,-)
  • 64-128 deelnemers - €799,- excl. BTW  + reiskosten (€0,19,- cent per kilometer tot maximaal €65,-)

** De betaling dient uiterlijk 3 dagen voor aanvang van het evenement gedaan te worden

Aanmelden